17-07-13

Er lopen toch rare mensen rond hé...

Ik kom niet vaak buiten... toch niet regelmatig in een massa volk...

Afgelopen zaterdag zat ik op de weide van TW Classic (in mijn stoel, met gehoorbescherming, in stilte te wachten op het hoogtepunt van de avond -BRUUUUUUUUUCE-, zomaar een beetje rond te kijken). Wat voor mij een uitzonderlijke ervaring was, is voor veel mensen zomaar een dagje:

Halverwege de namiddag komt daar een koppel toe... die vrouw keek boos, ze had niet gewoon een stakke blik, ze was er echt niet graag bij: met een kin tot op haar knieën ging ze op de grond zitten, rug tegen een boom en weg van het podium... haar hand onder haar kin... TE VERZUCHTEN... op haar uurwerk kijken, ogen draaien en blijven zuchten... Haar man is haar dan maar regelmatig witte wijntjes komen aanleveren, maar veel indruk hebben die niet gemaakt... 's avonds is ze dan toch met datzelfde lange gezicht van achter de boom gekomen, om met gekruiste armen, verveeld naar het podium te kijken en ruim vóór het einde weer te vertrekken...

Toch zonde van het geld, als je met zoveel tegenzin naar een festival moet gaan... en buiten stonden nog mensen te smeken om een ticket!

Vele andere zagen we de ganse dag pintelieren... tegen dat de hoofdact op het podium kwam, lagen ze hun roes uit te slapen of in een ander geval... waren ze aan het ruziën onder mekaar.

Voor mij was TW Classic 2013 een hoogtepunt in mijn leven. Een unieke belevenis waar ik met al mijn zintuigen ten volle heb van genoten.

 

Je komt van soorten tegen hé... dat moet ook wel, anders zou het hier maar een saaie bedoening zijn!

 

Niet alleen in het "echte" leven, maar ook op sociale netwerken gelijk Facebook, heb je mensen van allerlei slag.

Door mijn medische beperkingen heb ik in de loop der jaren nieuwe mensen leren kennen. Van mijn oude 'entourage' schieten maar de echte vrienden meer over... gelukkig maar... al die aanhangers die enkel maar rond je fladderen omdat ze iets van je nodig hebben, ben je beter kwijt... Mijn 'ziek worden' heeft heel snel een grondige schifting doorgevoerd.

Mijn beste contacten heb ik nu met een paar lotgenootjes... die hebben meestal aan een paar woorden genoeg. De 'buitenwereld' snapt het niet altijd, hoezeer die het ook vaak willen begrijpen.
Het leuke aan die lotgenootjes is dat we zonder onze beperkingen mekaar wellicht nooit zouden ontmoet hebben, omdat onze werelden en onze interesses zo ver uiteen liggen. Toch hebben er zich hier ook vriendschappen en relaties gevormd die niet stuk te krijgen zijn en zo zijn er ook lotgenootjes met wie het ook helemaal niet klikt... omdat iedereen ook hier zijn eigen pad volgt.

Sommigen zeggen dat Facebook contacten en vriendschappen niet echt zijn, maar voor veel mensen zijn deze sociale netwerken hun grootste link met de 'wereld'... en net als in het "echte" leven, kom je op FB ook 'van soorten tegen'.

 

Mijn krakkemikkig lichaam heeft van mij een beter mens gemaakt. IK sta centraal... IK en de mensen en zaken die ik belangrijk vind.


En van al de rest: ik sta er bij, kijk er naar en laat los! Energievreters visualiseer ik... Ik steek ze in een ballon... hang er een koordje aan en laat die los... De ballon wordt alsmaar kleiner, tot die in de kortste keren uit het zicht verdwenen is...

In sommige gevallen vind ik het ook leuk om geen knoopje in de ballon te leggen en er ook geen koordje aan te binden... Ik vul de ballon met de 'vreters' en lucht... en laat los Knipogen 

Sahha ♥

17:52 Gepost door AvalonLuna | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ja, waarom komt iemand naar een festival als ze het niet leuk vind? wat facebook betreft heb ik alleen maar mensen toegevoegd die ikzelf persoonlijk ken. wel een goed idee van die ballon:-)
groeten patrick

Gepost door: Patrick | 17-07-13

haha , vooral dat laatste is het leukste, moet ik misschien ook eens meer doen! Fijn dat je zo genoten hebt van Werchter! En wat vriendschappen betreft, ben het met jou eens! Zo heb ik gisteren ook een paar mensen van fb gezwierd, gewoon, omdat ik er niets aan heb, ze niets voor mij betekenen. Wat heb je daar dan aan.

Gepost door: christa | 19-07-13

De commentaren zijn gesloten.