17-03-12

Alleenstaand Vrouwke met 2 honden

't Is te zeggen, dat ik tijdelijk een alleenstaand Vrouwke ben hé.

't B'sje is met een verbouwing bezig in het Antwerpse en om geen tijd onder de baan te verliezen heeft hij de caravan mee en slaapt hij dus op verplaatsing.

Ik heb jaren alleen gewoond, heb altijd mijn plan getrokken en vond dat ook wel een leuke periode in mijn leven. Afgelopen week vond ik het ook weer eens plezant om met (bijna) niemand rekening te moeten houden, maar voor de rest had ik precies Murphy over mijn schouder neerkijken...

Maandag deed mijn auto wel heel raar: rubbergeur (en neen, ik was geen burn-out aan het geven) en een vreselijk lawaai van onder de motorkap... Eén telefoontje naar mijn garagist met een gedetailleerde omschrijving van het probleem was voldoende om een 'diagnose' te stellen: de aircopomp was vastgelopen. Gevolg was een ritje naar Gent en met een vervangautootje terug naar huis komen... Een Chevrolet Corsica mag dan wel vlot rijden... ik vind er maar niks aan: zo met je gat over de grond zoeven, naar de onderstellen van camions kunnen staren... Bla!

Dinsdag heb ik het slot van de deur van mijn droogkast losgetrokken, maar... alleenstaand Vrouwke geeft dat op haar eigen manier opgelost... met behulp van een scherp keukenmes en de sleutel van de achterdeur... (origineel, maar efficiënt).

Woensdag ben ik er dan in geslaagd om mezelf buiten te sluiten, want ik had mijn Van dus naar de garage gebracht, maar ik had mijn huissleutels in mijn auto laten liggen... (zucht)

Maar vanaf dan is het beginnen beter gaan!

Het zonnetje was deze week van de partij en dan gaat alles veel beter. Het was dus al bij al voor mij persoonelijk een goeie week. En volgende week nog meer van dat!!!!!!

En toch werd dit alles overschaduwd door wat er met die jonge mensen gebeurd is, tijdens dat busongeval in die tunnel van Sierre, in Zwitserland.

Ik heb gisteren tijdens de Nationale dag van rouw een zwart lintje aan de antenne van mijn auto gehangen en ik heb, hier thuis in mijn eentje, de minuut stilte om 11 uur gerespecteerd. Ik heb de rouwregisters in de beide scholen digitaal getekend. Meer kan je niet doen, tegen zoiets sta je machteloos.

Zeg je geliefden op tijd en stond dat je van ze houdt, ga niet in ruzie uiteen en stel niet uit tot morgen wat vandaag nog kan. Hol jezelf niet voorbij en geniet van het leven, want het kan zo voorbij zijn!

Freddy, ik hou van je.
Ro & Yakke, jullie geven kleur aan mijn leven.
Sandrine & Chloë, mijn lieve schatten ♥
Dolores, ik ben zo blij dat jij mijn zus bent.
Jenny, Sweetie, ik ben zo ontzettend blij met je vriendschap.
Liefste lotgenootjes, jullie betekenen zoveel voor mij.
Verre, dichte, oude en nieuwe vrienden: bedankt dat jullie in mijn leven zijn.

Sahha

21:43 Gepost door AvalonLuna | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijn dat ik je nu op mijn lijstje , te lezen blogs heb staan en ik kijk wel af en toe als je een literaire uitspatting hebt gekregen!
Groetjes

Gepost door: christa | 16-09-12

De commentaren zijn gesloten.