07-03-12

Zonnetje in huis

Vandaag had ik Baby♥ op bezoek en dat is dan mijn zonnetje in huis!

Dus, niettegenstaande het hele triestige weer, had ik een fantastische dag vandaag!

Volgende week wordt ze al een jaar en het is onbeschrijflijk welk een vreugde zo'n klein meisje in ons leven brengt. Vandaag heb ik haar taart met 1 kaarsje bestelt!

Ik vind het gewoon fantastisch om die kleine bezig te zien: de verwondering op dat gezichtje bij het verkennen van de wereld, hoe ze telkens weer wat nieuws leert... adembenemend om ze bezig te zien!

Een dagje met Baby is natuurlijk niet te onderschatten, maar ik profiteer mee van haar routine: ik eet op tijd 's middags, wanneer zij haar middagdutje doet, doe ik dat ook en om 4 uur eet ik fruit mee met haar! Met Baby in je buurt word je gedwongen om rustig te zijn, want hoe rustiger ik ben, hoe rustiger Baby is en ik weet niet wat het is, maar de tinnitus lijkt er precies niet te zijn als ik Baby vasthoud!

Ik ben vanavond ook naar de kinesist geweest. Nadien heb ik nog avondeten gemaakt en tussendoor had ik mijn zus aan de telefoon om wat bij te praten.

Ik ben gelukkig! Meer moet dat toch niet zijn: goed gezelschap, een goeie babbel en genoeg energie om de dag door te komen, mij hoor je niet klagen!

Ik kruip nu maar onder de wol en denk van morgen mijn dag te beginnen met een bezoekje aan mijn IR cabientje... om de goeie vibes nog wat langer vast te kunnen houden.

Sahha.

22:29 Gepost door AvalonLuna | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.