17-01-10

Vandaag was een mooie dag !

Na al de sneeuw, de koude en de regen van de afgelopen weken was het vandaag een hele verademing om het zonnetje te zien schijnen.

Op het zuiden gericht en van achter glas -en dat hebben we hier naar hartelust- was het vandaag echt genieten.  Ik weet niet hoe jullie dat ervaren, maar ik word daar direct een ander mens van... Met het zonnetje erbij kan ik net een ietsje meer dan anders.

Dat is nog soms heel weinig, want vaak ben ik tot niet veel meer in staat dan gewoon opstaan, maar als de zon schijnt, dan gaat het gewoon beter.

Zonder morren heb ik alle was gedaan en tussendoor heb ik informatie verzameld over vitamines, mineralen, voeding en supplementen. 
Ik heb nu eventjes genoeg van artsen, specialisten, ongelovigen & blaaskaken (want die kom je massaal tegen in ziekenhuizen) en voel me sterk genoeg om mijn H, T & FM op mijn eigen manier aan te pakken.  Ik zal wel zien waar het me brengt, maar erger dan de afgelopen jaren kan ik het wellicht niet maken.

Ik heb het blogjes-schrijven gemist... er is zoveel gebeurd wat ik nog niet heb kunnen neerpennen en dat maakt me soms ambetant.
Maar er komen ook nog weer zoveel nieuwe dingen op me af, waar ik ook zal kunnen over schrijven.

30 april is nog 102 dagen van ons verwijderd.  Nog 102 dagen om mijn kleren te maken...  Er valt nog één en ander te regelen : uitnodigingen, ringen, eten...
Dat worden nog vele spannende blogjes !

Ons nieuwjaarskaarten hadden het aan aangekondigd hé : met weinig 'T'oeters en heel veel bellen gaan wij de toekomst tegemoet !

En toch bekijk ik niet teveel in eens : vandaag was een mooie dag en morgen is weer een nieuwe !
Kleine stapjes gaan ook vooruit.

Sahha (het is al lang geleden hé... Maltees voor 'good bye' & in 'good health')

21:14 Gepost door AvalonLuna in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Eindelijk een lotgenootje gevonden! Lieve mevrouw, ook ik ben sinds enkele maanden de hel van hyper-acusis binnengestapt... Al weken ben ik op zoek naar een lotgenoot. Via een vriendin die mijn artikels over het onderwerp op mijn blog leest kreeg ik de link naar uw blog. Ik was zo blij!
Via onderstaande link kan u mijn relaas van "het gedoe in mijn kop" lezen. U zal zien, ik ben nog maar een prille beginner...
Als u zin hebt kan u misschien eens kontakt opnemen?
http://blog.seniorennet.be/laathi/archief.php?startdatum=694220401&stopdatum=694306801

Stille groeten,
Laathi.

Mijn dagelijks blog vind u op www.laathi.be

Gepost door: laathi | 26-03-10

De commentaren zijn gesloten.