05-10-09

Het verhaal achter mijn madammen...

Ik voel mij thuis in de wicca religie en ben al jaaaaaren in het bezit van een bezem... Vandaar mijn liefde voor heksen zeker ?
Wanneer ik mijn eerste heks gekocht heb weet ik niet meer, noch wie de eerste was... Ik heb ze vanavond 'ns allemaal goed bekeken en ik weet het niet meer, echt niet !

Morgaine ('vrouwe van Avalon') moet één van de eerste geweest zijn; zij hangt jaar in jaar uit in huis. Alle andere proberen het zo lang mogelijk uit te houden in huis, maar vliegen toch telkens weer voor een paar maanden naar boven; gezellig samen op een rek... in plastiek gewikkeld, maar hun hoofd laat ik altijd bloot (zie dat er eentje stikt !).

Irene ('vrede') hebben we gekocht in Duitsland in een winkeltje in Bad Munster midden in de zomer, toen we tussen 2 meetings van een paar dagen vakantie genoten.

Aileen ('licht') heb ik in de Colruyt gekocht; tijdens de weken vóór Halloween had ik al een oogje op haar, maar ik vond haar veel te duur... Ik heb gewacht tot 2 november en toen stond alles afgeprijsd... Ik ben met het laatste exemplaar gaan lopen !

Moya ('groot') heb ik van 't B'sje gekregen... Hij was met mijn auto boodschappen gaan doen (raar !) en toen vroeg ie mij of ik de auto wilde binnen zetten (nog raarder !) en nadat ik de auto gestart had en in mijn achteruitkijkspiegel keek, schrok ik me rot, want daar stond Moya... met haar 1m60 recht in mijn auto en mij te bezien in de spiegel !

Mary (omdat ze mij aan Mary Poppins doet denken) komt uit Schilde en door haar heb ik vorig jaar een bod gedaan op een lot heksen die te koop waren aangeboden op Kapaza.

Ambrosia ('spijs der Goden') heb ik vorig jaar in de Carrefour gekocht... Ik heb heel dat rek omgekeerd om er eentje te vinden waarvan de handjes nog mooi verpakt waren en toen ik thuis kwam, had ze toch 3 vingers afgebroken (lang leve secondenlijm !); ze houdt sedertdien wacht op de whiskybar en verwittigd mij als 't B'sje de kast wil opendoen ;-)

Effe rondkijken... zijn er nog verhalen ?
O ja...

Bebhinn ('muzikale vrouw') flirt graag met 't B'sje. Er was (?!) een adaptor bij die lichtjes deed branden en er voor zorgde dat ze kon lachen... Het on/off knopje zit onderaan haar romp en om daar aan te geraken moet je haar rok optillen. Ik kan dat doen zonder problemen... Ik liet ze echter altijd aan staan tot 't B'sje ging slapen en die moest nog maar in de buurt van haar rokken komen of ze begon al te giechelen... Dat hoorde ik dan tot boven : iedere avond van 't zelfde ! Sedert vorig jaar is haar adaptor op mysterieuze wijze verdwenen...

Mammelies (naar het personnage uit 'Fabian van Fallada') en Noita ('heks') hebben we dan weer gekocht op de Gentse Feesten.

Merlijn & Viviane (uit 'Nevelen van Avalon') is een dansend paar en die hebben we gekocht op meeting.

Naglfari ('donkerte') is dan weer het resultaat van een heksejacht vorig jaar in Oostende, samen met Jenny.

Ik hoop nu maar dat de andere 80 madammen ook hun verhaal niet willen vertellen.

Sahha.

22:02 Gepost door AvalonLuna in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: heks, wicca |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.