04-10-09

Ik ben niet verslaafd !

Vandaag ben ik opgestaan en ik wist het direct : vandaag zou een goeie dag worden !

Ik heb de was gesorteerd (vorige weekend niet gewassen... wegens niet thuis) en 't B'sje heeft alle wasmanden naar beneden gebracht.

Ik heb alles afgestoft in huis en gestofzuigd; de ramen vooraan zijn gekuist en de gordijnen en overgordijnen zijn gewassen...  De salon(zetels) zijn helemaal gestofzuigd... tot de onderkant toe.

Ik had mijn madammen opdracht gegeven zich op te stellen in 2 rijen om zo gemakkelijk te kunnen naar beneden komen... ik zou ze dan nog enkel hun plaats moeten wijzen... maar 't was te verwachten : ze staakten !
't B'sje heeft dan het initiatief genomen en ze zelf allemaal naar beneden gebracht... Dankustijfstrafwel !

Alle staande heksen hebben al een plaatsje gekregen... De 'hangers' nog niet... Ik wil eerst nog de ramen lappen in de keuken... Maar vandaag niet meer !

Er is nog veel plaats over op de kasten; er kunnen gerust nog een aantal madammen bij... ;-)

Tussendoor regelmatig gepauzeerd en wat afleiding gezocht op Facebook...
Er was zelfs ruimte voor een streepje muziek : Rock4... en ik heb lekker meegezongen !

En toch heb ik weer overdreven... denk ik... : ik heb barstende hoofdpijn en verschrikkelijk veel pijn aan mijn nek; er is iets in mijn rug geschoten en het interieur passeert soms voor mijn ogen (of zijn mijn heksen nu aan het rondvliegen ?)

Deze namiddag ging plots de bel; 't B'sje ging open doen; hij komt terug binnen en zegt 'het was van de KSA, ze moesten een liedje zingen in ruil voor een stuk fruit en ik heb gezegd dat we geen fruit in huis hadden'

'Maar B'sje toch... roep die kinderen onmiddellijk terug... van zodra ik de krieken geoogst heb op Farmtown, krijgen ze een volledig bakje !'

Neen... ik ben niet verslaafd !

Sahha.

22:21 Gepost door AvalonLuna in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.