17-09-09

Dagboek van een Ierse Setter.

DSCN0748Hallo, mijn naam is Ro en ik ben een Ierse Setter.

Ik ben het vrouwke haar heksevel... ik weet niet precies wat dat betekent, maar 't vrouwke zegt dat zo vaak tegen mij, dat het heel zeker lief moet bedoeld zijn.  Als ze vraagt 'wie is mijn heksevel ?' geef ik haar direct een zoen op haar neus !
Het is niet altijd simpel om de mensen te begrijpen hoor... Weet je, toen ik nog klein, jong & onervaren was, dacht ik eigenlijk dat ik Foeike heette...  Het aantal keren dat 't vrouwke 'foei' naar mij geroepen heeft... nie-te-doen !  Ik weet tot op de dag van vandaag nog steeds niet wat het betekent... pffff !

Sedert gisteren ben ik een BH... een bekende hond.  Gisteren is 't vrouwke thuisgekomen met een boekje en daarin staat een artikel met een foto; op die foto staan vooral ik en 't vrouwke op de achtergrond...
Dat moet heel zeker over mij gaan, want ik sta zo prachtig op foto !

Enfin, het is niet makkelijk om een BH (een bekende hond, dus) te zijn, want ik ben nog steeds op zoek wat dat eigenlijk betekent...  Ik heb al geëist om iedere avond een stukje brood te krijgen ('nee') en dat ik in de zetel mag slapen 's nachts ('nee')... Ik mag ook nog steeds niet in de keuken komen, ik krijg nog steeds dezelfde en evenveel brokjes, ik mag niet meer dan mijn zussen,... ik weet het echt niet !

Ik heb er mijn eierdopje al op gebroken hé... en ik geraak er niet uit.

Mijn vrouwke is nogal gek op die Facebook en nu dacht ik zo... moest ik daar 'ns raad vragen; dus, bij deze : weet er iemand wat de privileges zijn van een BH (een bekende hond, dus) ?

Ai... 't vrouwke roept... 'RO FOEI'... hoor je het ?  daar is dat woord weer !  Jullie mogen mij ook adviseren over 'foei' hoor, dat misterie moet nog een keer opgelost geraken.  Enfin, ik laat jullie maar... euh, als je een poottekening wilt van mij (ik ben al heel de tijd aan het oefenen)... dan hoor ik het wel hé !

Euh... met 't vrouwke zelf hier... dat is hier dus niet meer te doen hé... sedert ze die foto bij dat Tinnitus artikel in Vitaya magazine gezien heeft, is ze echt niet te houden... Die heeft dat nu echt wel hoog in haar eierdopje gekregen !

Nog meer over Tinnitus kan je lezen in de laatst verschenen 'EOS', ook daar staat een artikel in !

Voor de rest heb ik niets nieuws meer te vertellen.  Ik ben vandaag naar de dokter geweest en die heeft mij Kinine voorgeschreven... kwestie van 's nachts de buurt niet meer wakker te gillen van de spierkrampen.

Vanavond had ik nog wat energie over en heb ik voor avondeten gezorgd : spinazie risotto met fishsticks uit de oven.

Sahha
(en een natte neus en een vuile poot van de BH, de bekende hond, dus)

21:55 Gepost door AvalonLuna in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ierse setter |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.