12-09-09

Grote wasjes, kleine wasjes...

Ik ben nog steeds bezig en vanavond zal het zeker niet allemaal proper geraken, maar ik ben dan toch aan de was begonnen...
Het is de eerste dag van de week dat ik zoiet kan !

Deze namiddag gingen 't B'sje en ik vlug op boodschappen (groenten en brood halen) en ik wilde mij omkleden... ik ben daarvoor naar de caravan gemoeten... geen propere kleren meer te vinden in huis en wat ik nog heb, zit nog in de caravan van afgelopen weekend.

Ik schrijf nog vlug dit blogje eer we eten... ja, 't is weeral laat hé, maar zo zijn we nu eenmaal.

Het is al donker en 3 x raden waar wij mee bezig zijn... juist : wij zijn aan het barbecuen : brochetten en lamsfilet voor 't B'sje en courgettes met gorgonzola créme... allemaal op de bbq !

Dat laatste hebben we in een aluminium bakje gestoken... dat draait anders zo moeilijk op de rooster...

Nog iets te vertellen ?
O ja, 't B'sje was vandaag druk bezig met de pickup : maandag moet die binnen in de garage om de chassis te laten rechten (nog een overblijfsel van een 'bots' op 3 januari... peugeot in het gat gevlogen en vooruit geschoven in een audi... in z'n recht, maar pas vóór het verlof eindelijk overeenkomst met de verzekering bereikt); om het werk in de garage wat vlotter te laten verlopen is ie zelf de achterkant en de zijkant van de auto aan het strippen... Foto's volgen morgen, want ik ben dat vergeten toen het nog licht was.

En nu ben ik uitverteld; de geur van de barbecue buiten doet me honger krijgen.

Sahha.

21:40 Gepost door AvalonLuna in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.