11-09-09

Avalon Luna goes national

Ik heb vandaag mijn oude account voor skynetblogs weer actief gezet...
avalonluna.skynetblogs.be

Ik ga echt bloggen...
Het blogje van hier ga ik gewoon daar over kopiëren.

En waarom doet ne mens zoiets ?
A wel, misschien vinden we op die manier nog wel meer mensen met tinnitus & hyperacusis... of mensen met vragen over T & H.

Hoe meer er over gepraat wordt, hoe beter...
Ik ben dat onbegrip en die dwaze reacties zo moe als kouwe pap : we zijn niet gek !  We zijn ziek en we hebben hulp nodig !

Volgende week - denk ik- verschijnt het artikel ook in Evita/Vitaya... ik ben vooral benieuwd naar de foto die ze erbij zullen zetten...  Dat was véél lastiger dan het interview !

Vandaag was weer niet veel soeps; na een -weeral- korte en woelige nacht, blijven tukken tot laat in de voormiddag en dan uiteindelijk uit bed gesukkeld.
Mijn meisjes waren blij van mij te zien, want ze moesten nog eten... (voor de nieuwkomers : mijn meisjes = mijn honden)

Ik heb voor de rest van de dag gependeld tussen de pc (Facebook) en de zetel.

Vanavond heb ik dan toch nog de energie gevonden om spaghetti saus te maken ('t is gelukt, alhoewel het vlees pas uit de diepvries was van half 3... rats vergeten !).  Het was alweer een tijdje geleden en 't was lekker... 't B'sje (dat is mijn man) zei het ook !

Ik ga nu gauw naar bed (eerst blogje kopiëren) en hoop op een goed weekend, want ik zou zo graag de was doen... er ligt alweer een berg, waar ik niet meer naast kan kijken... pffff

Sahha (dat is Maltees voor 'good bye & in good health')

en soms komt er een foto... en soms ook niet !

22:43 Gepost door AvalonLuna in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tinnitus, hyperacusis |  Facebook |

Commentaren

Beste,
ach,zoveel mensen hebben tinnitus.Je zou er ven versteld staan hoeveel.Ik heb het al 30 jaar.Kan er mee leven,soms wordt het teveel.Maar als je weet dat er toch niets aan te verhelpen valt,moet je verder. Het een oor fluit.In het andere oor zit een snelweg ,of soms is het een trein.Nooit eens een minuutje zalige stilte.Ik heb het opgegeven naar artsen te lopen en massa's geld te verspillen.Als je na al die bezoeken en behandelingen hetzelfde zinnetje mag horen.Ja mevrouwtje je zult er moeten mee leven.!
Dat doen we dan maar zo goed als mogelijk is. Ik klaag nooit,want begrip is er niet.Men verstaat het gewoon niet.We zoeken wat ons het beste past.
Wel,dat kan niet anders ,s'avonds een half slaappilletje,anders " dag nachtrust"En ik ben er nog niet van gestorven zoals je ziet !
Hopelijk kan jij het ook leren negeren.Ik wens je het toe.
met groeten van jutta

Gepost door: jutta | 12-09-09

De commentaren zijn gesloten.